5 неща за почистване в апартамента преди 8 март

Подготовката за 8 март е изключително отговорно занимание за всеки. Мъжете се стягат като купуват цветя, изберат подходящия подарък, който ще зарадва любимата им и организират интересни мероприятия.

  1. Извадете излишните предмети от шкафове, маси, дивани и фотьойли.

Компютърна маса, прилича ли на работно място на „луд“ изобретател? Отдавна ли велоергометърът се е превърнал в закачалка за дрехи? Ако и у вас е така, не се тревожете.

Ще започнем да почистване, а всичко излишно лесно може да изпратите на боклука. За безплатно извозване на стари мебели в регион София, потърсете екипите на Али Барут.

Нищо не радва женските очи повече от чистите повърхности и избърсаният прах. За целта, подреждаме фотьойлите и столовете с дрехи: чистим в килера, замърсените неща заминават в коша за пране. Неразбираеми и ненужни глупости от масата отиват в кошчето, мръсните съдове в мивката. Критично разгледайте стаята: има ли неща, които трябва да бъдат разположени на съвсем различно място? След това напред към „завладяването“ на нови пространства.

  1. Погледнете под леглото и други кътчета

Именно там може да намерите не само всякакви боклуци, но и много необходими и полезни неща, например любимото си червило или закопчалка, изгубена от вашата „половина“. Без значение, колко често семейството ви почиства, под леглото, фотьойлите и други мебели всеки път може да намерите много полезни и отдавна изгубени неща, особено ако в къщата има животни или малки деца.

  1. Вземете инструментите

За съжаление, дори и да имате мъж в къщата, много малките неща, които се нуждаят от ремонт в продължение на месеци, остават без внимание. Повярвайте ни, всяка жена ще ви е по-благодарна за окончателно завит болт на рафт, ремонтирано кранче, поправен сешоар, сменена лапичка в банята, дори и разкошен букет от рози.

  1. Изтрийте огледалото, за да блести

Казват, че мъжете обичат да се възхищават на себе си, вглеждайки се в огледалото. Те дори го правели много по-често от жените. Дамите често са там с практическата цел да коригират грима или прическата. Ако искате да зарадвате своята половинка може да изчистите кристално огледалото за 8 март. Това ще струва много повече от стотици комплименти. Наред с това ръцете на жените често не достигат до огледалата и затова не винаги са в идеален ред.

  1. Въоръжете се с прахосмукачката

Още едно малко докосване, което няма да отнеме много време, но ще направи дома ви по-чист. Направете приятна изненада и освободете половинката си от още едно рутинно задължение. Наред с това процедурата не отнема много усилия и не много време, което е полезно за други подвизи.

Повярвайте и едно от по-горе споменатите неща може искрено и истински да зарадва жената до вас, преди 8 – ми март.

За съдействие по големите проекти, търсете на адрес: www.али.com.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *