Зелена кухня – свежи нотки за светъл интериор

За човешката психика зеленият цвят и неговите нюанси са едни от най-благоприятните. Той е в състояние да внесе мир, чувство за сигурност и да премахне напрежението. Кухнята със зелен цвят може да се превърне в остров на мир и радост във вашия дом.

Ако решите, че имате нужда от зелена кухня, необходимо е да се намери решение на следните въпроси: Какъв цвят е вашата кухня, да вземе решение за тапети и плочки, вземете останалата част от обзавеждането за новата си кухня. Представянето и съставянето на цялостна картина на бъдещата кухня в главата ви може да бъде предизвикателство.

Има много голямо разнообразие от зелени нюанси и всяка от тях има специално настроение. Не е трудно да купите кухня, но създаването на комфортен, стилен и уютен дизайн може да изисква много усилия от вас. Не е трудно и да изнесете всичко излишно от тази стая. Това най-лесно ще стане с Конкуренти.

От страна на проектирането, кухнята е много труден въпрос, тъй като има голямо разнообразие от шкафове, кухненски уреди и зони рано покритие. Зеленото се счита за кухня, ако един от нейните значими елементи е зелен. Следвайки този принцип, има разновидности на зелен дизайн кухни: кухнята със зелените стени, кухненски шкафове или кухненски бокс със зелена престилка много отваря пространствата.

Нюанси на зелена кухня

Кухните със зелени цветове са много разнообразни: ярки, тъмни, радостни, топли, студени и др. Комбинацията от цветове в дизайна на зеленият кухненски кът са на първо място и може безопасно да се постави комбинация от зелено и бяло. Този ансамбъл е най-изгоден, тъй като Зеленото изпълнява ролята на първа цигулка, докато, белият цвят само го придружава, създавайки ефект на свежест и светлина.

Колкото по-цветен е тонът, толкова повече отговаря на стила на Hi-Tech. В същото време, ако цветът има по-студен и по-тъмен вид, сянка, той може да се използва в класическите варианти кухня. Въпреки това, най-често, от момента, се счита за дизайн в стил Ар Нуво, която се простира на минимализма: удобни чекмеджета, гладка матова или лъскави фасади, дръжки хромирани, непрозрачно стъкло, висящи шкафчета. Тези слушалки най-добре отговарят на изискванията на жителите на града, които са важни на всяка минута от свободното време. Но нюансите на тези комплекти избират разнообразие от различни. Тя може да бъде цвят на зелен грах или зелена ябълка, зелената популярна маслина. Но тъмните нюанси и зелените са ограничени до нюанси на нефрит или ментол.

Работната повърхност на подобни шрифтове почти никога не става зелена. Добрите комбинации дават нюанси на бял, сив и черен гланц. По края масата, може да е украсена под дърво с различни нюанси, може да изглежда добре. Но, във всеки случай, плотовете на сини нюанси са рядко, а това носи желания резултат.

Когато всичко останало е в зелено, покривката за маса в цвета на кухнята може да предизвика излишък от зеления цвят. За да се предотврати това, основният зелен цвят трябва да включва нюанси на други цветове. И все пак често се предпочитат зелените слушалки, а те от своя страна правят бели или сиви престилки.

Зелени стени в кухнята

В случая, когато кухненският комплект е картина, стените на зеления цвят са неговата рамка. И за да не се получи едно зелено място, трябва да изберете, или стените ще бъдат зелени, или кухненски комплект. Мислейки за зелена кухня, важно е да се ориентирате къде ще се намира трапезарията. И ако кухнята за вас е основното място за събиране с приятели, тогава отдайте предпочитание към зелените стени.

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *